محل تبلیغات شما

پیوند وعده‌های عملگرایانه با افزایش امید و نشاط اجتماعی

تهران - ایرنا - رئیسانجمن مددکاران اجتماعی ایران بر رابطه تنگاتنگ وعده‌های عملگرایانه با افزایشنشاط و امید در جامعه تاکید کرد و گفت: سلامت روان و ایجاد امید و نشاط در جامعه،بیش از هر چیزی باید دغدغه نامزدهای انتخابات باشد.

روزهای اخیر دیوارهایواقعی و مجازی کشور، از تبلیغات انتخاباتی با رنگ و لعاب وعده های رویایی نامزدهایانتخابات مجلس شورای اسلامی آغشته شد، وعده هایی که گاه پا را فراتر از واقعیتگذاشت غافل از این که برآورده نشدن آن، موجبات سلب اعتماد عمومی مردم می شود.

حال آن که وعده های انتخاباتی عملگرایانه نقش بسزایی در ایجادفضای امید و اعتماد در جامعه دارد و از عوامل افزایش سلامت روح و روان افراد بهشمار می رود.

موضوعی که سید حسن چلک» رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران بر آن تاکید می کند و می گوید: عرف در همهانتخابات ها بر این محور می چرخد که نامزدها برای کسب آرای بیشتر، وعده و وعیدهاییمی دهند که برخی از آن ها، قابل تحقق و برخی دیگر حتی در حیطه اختیارات نامزد موردنظر نیست. در این میان، اشتغال چند میلیونی، افزایش سه برابری یارانه و پرداختمستمری بیشتر، میدان مانور نامزدها است که بر آن تمرکز می کنند و با این کار، درواقع انتظاراتی را در افکار عمومی به وجود می آورند. پس می توان گفت وعده هاینامزدها، تاثیر بسزایی در افزایش اعتماد یا سلب آن در میان شهروندان دارد.

وی ادامه می دهد: اساس و منطق کار بر این استوار است کهنامزدها با تکیه بر ظرفیت ها، فرصت ها و تهدیدهایی که وجود دارد، وعده هایی رابدهند که در صورت پیروزی در انتخابات، بتوانند در جهت اجرایی کردن آن، گام هایعملی بردارند. اما دلیل ارائه قولها و وعده های غیر عملی این است که نامزدها یا شناخت کاملی نسبت به وعده ها ندارندیا عملی شدن وعده ها را خیلی ساده می پندارند.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران درباره عواقب عملی نشدن اینوعده ها و تاثیر آن بر روح و روان افراد هشدار می دهد و تاکید می کند: نتیجه ای جامیدی مردم نسبت به مسولان ندارد ضمن این که افراد را از خلاقیت و بالفعل شدناستعدادهایشان بازمی دارد.

چلک ادامه می دهد: شکاف بیشتر میان ملت و حاکمیت هم ازدیگر تبعات وعده های دروغینی است که موجبات نیتی و ناامیدی را فراهم می کند.بنابراین باید واقع بینانه تر به این امر توجه شود و افراد را مم کرد تا ازظرفیت های کشور برای ارتقای شاخص های مردم استفاده و تلاش کنند وعده ها، عملیاتیشوند و از وعده های نشدنی بپرهیزند.

وی درباره تاثیر تخریب و تبلیغ ناامیدی بر میزان جلب یا سلباعتماد عمومی هم توضیح می دهد: آن چه که قبیح و مورد پذیرش جامعه نیست، تمرکز برنکاتی است که اخلاق را جریحه دار می کند مانند بکار بردن گزارش ها یا نکاتغیرواقعی با هدف کنار زدن رقیب. این برخوردها، بیش از هرچیزی در اذهان عمومی باقیخواهد ماند و در صورت پیروزی در انتخابات هم، مردم هرگز فراموش نخواهند کرد.

این آسیب شناس اجتماعی یادآور می شود: باید این واقعیت راپذیرفت که اعتماد مردم به حکومت، باعث پویایی نظام حکومتی در سطح کلان می شود زیراباور و اعتماد عمومی، انگیزه حضور و مشارکت سرمایه های اجتماعی را دو چندان می کندو دولتمردان با تکیه بر آن، می توانند در همه عرصه ها پیروز از میدان خارج شوند.

منبع: ایرنا/30 بهمن 98

 

« اطلاع رسانی درباره ایدز را فراموش نکنیم»

ایدز و اطلاع‌رسانی شفاف به جامعه

« سلامت اجتماعی در حوزه مسوولیت اجتماعی»

وعده ,های ,ها ,اجتماعی ,افزایش ,مردم ,وعده های ,است که ,می کند ,می دهد ,امید و ,مددکاران اجتماعی ایران ,انجمن مددکاران اجتماعی ,رئیس انجمن مددکاران ,پیوند وعده‌های عملگرایانه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

EnGlIsH StUdY خیریه امدادودرمان حضرت امام رضا(علیه السلام)خوروبیابانک تمدید مهلت ثبت نام مرزنشینان تا اخر سال 1396 سایت دی موویز Forever-with-Bap بانک سوالات شیمی دبیرستان کامران کراماتیان - کارگزار فروش پروژه های خاص مسکونی نمایندگی ایمان همسفران سایت تفریحی Francesca's game